28 Apr 2020

1 RAMADAN 1441H | 24 APRIL 2020 | PKP 38 173 PELAJAR SAHUR 1 RAMADAN DALAM PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN FASA 3

Pelajar muslim Politeknik Kuching Sarawak (PKS) mengucapkan terima kasih kepada pihak Politeknik yang menyediakan juadah bersahur dan seterusnya serta ucapan penghargaan kepada Guru-Guru Sekolah Menengah Kebangsaan Doktor Megat Khas, Ipoh, Perak yang memberi sumbangan kurma sebanyak 40 kilogram melalui bekas pelajar SMK Dr Megat Khas yang merupakan YDP Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) PKS, Sdr. Muhammad Syawal Hanifah Dharmalingam. Dimaklumkan, seorang yang tidak mahu dikenali turut menyumbang 30 kilogram kurma untuk para penuntut ini.

Makanan dan minuman percuma bagi 287 orang pelajar non-muslim disediakan seperti biasa pada waktu makan tengah hari dan makan malam.

Posted by Politeknik Kuching Sarawak on Jumaat, 24 April 2020