Penafian

Politeknik Kuching Sarawak (PKS) sentiasa berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik melalui penyaluran maklumat laman web yang tepat dan terkini. Walaubagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan PKS tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. PKS berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis.

Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan PKS tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. PKS tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus disebabkan oleh aktiviti muat turun maklumat dari laman ini.

Adalah dimaklumkan bahawa laman web ini turut menyediakan fungsi bantuan terjemahan secara automatik untuk kemudahan pelawat. Walau bagaimanapun, PKS tidak akan bertanggungjawab sekiranya terdapat sebarang bentuk salah faham maklumat yang terhasil daripada fungsi automatik tersebut.

Accessibility Toolbar