2 Dec 2020

VIDEO CORETAN ALUMNI PKS TEMPAT PERTAMA PERTANDINGAN VIDEO PENDEK LIFE@POLYCC 2020

5 NOVEMBER 2020 – Video Pendek atas nama En. Wong Sie Woo @swwong2014 , Pensyarah/Pegawai Alumni/Alumni Politeknik Kuching Sarawak (PKS) yang mengetengahkan kisah kejayaan alumni PKS bidang akauntansi Pn. Awaeang Kwasin @awaeangkwasin sebagai usahawan berjaya #ratunangori #nangori telah memenangi tempat pertama dalam pertandingan tersebut.

Pencapaian video ini diumum dalam Majlis Perasmian Penutupan Pertandingan Video Pendek Life @PolyCC dan Gerak Usahawan Kampus (GUK) Peringkat Kebangsaan 2020 di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin (PTSS) anjuran Jabatan Pendidikan Politeknik dan Kolej Komuniti (JPPKK), KPT.

Keputusan keseluruhan boleh ditonton melalui rakaman secara atas talian di pautan :