Berita Dan Aktiviti PKS

2 Dec 2019

SESI PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU SESI AMBILAN DISEMBER 2019 POLITEKNIK KUCHING SARAWAK (PKS)

AHAD, 01 Disember 2019 – Selamat Datang Pelajar Baharu PKS yang mendaftar masuk pada hari ini di Kolej Kediaman Desa Serapi, Politeknik Kuching Sarawak.

Taklimat Ibu bapa/penjaga turut berlangsung pada pagi ini dengan memberikan maklumat-maklumat penting berhubung latar belakang politeknik, sistem pentadbiran, pengurusan, pengajian, akademik, peraturan, fasiliti, kebajikan, keselamatan, kebolehpasaran, kolaboratif industri dan lain-lain.

Kumpulan pertama ambilan Disember 2019 yang mendaftar hari ini akan disusuli oleh bakal pelajar kumpulan kedua pada 5 dan 9 Disember serta permohonan masuk masih dibuka melalui borang ONLINE di portal ambilan.mypolycc.edu.my sehingga 12 Disember 2019.

Terima kasih kerana memilih Politeknik sebagai destinasi pengajian anda dan penghargaan kepada anak-anak pelajar PoliKu dan staf atas kerjasama melancarkan pendaftaran pada hari ini.

SESI PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU SESI AMBILAN DISEMBER 2019 POLITEKNIK KUCHING SARAWAK (PKS)AHAD, 01 Disember 2019 – Selamat Datang Pelajar Baharu PKS yang mendaftar masuk pada hari ini di Kolej Kediaman Desa Serapi, Politeknik Kuching Sarawak. Taklimat Ibu bapa/penjaga turut berlangsung pada pagi ini dengan memberikan maklumat-maklumat penting berhubung latar belakang politeknik, sistem pentadbiran, pengurusan, pengajian, akademik, peraturan, fasiliti, kebajikan, keselamatan, kebolehpasaran, kolaboratif industri dan lain-lain. Kumpulan pertama ambilan Disember 2019 yang mendaftar hari ini akan disusuli oleh bakal pelajar kumpulan kedua pada 5 dan 9 Disember serta permohonan masuk masih dibuka melalui borang ONLINE di portal ambilan.mypolycc.edu.my sehingga 12 Disember 2019.Terima kasih kerana memilih Politeknik sebagai destinasi pengajian anda dan penghargaan kepada anak-anak pelajar PoliKu dan staf atas kerjasama melancarkan pendaftaran pada hari ini. #StudyAtPOLITEKNIK_____________________________________________Permohonan masuk ke Diploma Politeknik masih boleh terus dibuat melalui online di Portal Pengambilan :http://ambilan.mypolycc.edu.mySetelah SELESAI mengisi borang online TERUS HUBUNGI Jabatan Hal Ehwal Pelajar Politeknik Kuching : 082845204 (telefon)0146566477 (whatsapp) untuk semakan dan tawaran. Jabatan Hal Ehwal PelajarPoliteknik Kucing Sarawakpoliteknik.edu Kementerian Pendidikan Malaysia

Posted by Politeknik Kuching Sarawak on Ahad, 1 Disember 2019

Accessibility Toolbar