Berita Dan Aktiviti PKS

6 Dec 2019

LAFAZ IKRAR PELAJAR BAHARU DIPLOMA SESI AMBILAN DISEMBER 2019 POLITEKNIK KUCHING SARAWAK (PKS)

5 Disember 2019 – Ikrar sebagai pelajar Politeknik Kuching Sarawak telah dilafazkan pada Majlis Penutupan Minggu Suai Kenal sebentar tadi.

Esok merupakan hari bersama jabatan akademik masing-masing dan bertemu Penasihat Akademik untuk orientasi kurikulum dan pelajar akan mendaftar kursus.

LAFAZ IKRAR PELAJAR BAHARU DIPLOMA SESI AMBILAN DISEMBER 2019 POLITEKNIK KUCHING SARAWAK (PKS)5 Disember 2019 – Ikrar sebagai pelajar Politeknik Kuching Sarawak telah dilafazkan pada Majlis Penutupan Minggu Suai Kenal sebentar tadi.Esok merupakan hari bersama jabatan akademik masing-masing dan bertemu Penasihat Akademik untuk orientasi kurikulum dan pelajar akan mendaftar kursus.Untuk makluman, permohonan masuk masih dibuka melalui borang ONLINE di portal ambilan.mypolycc.edu.my sehingga 12 Disember 2019.Terima kasih kerana memilih Politeknik sebagai destinasi pengajian anda. #StudyAtPOLITEKNIK_____________________________________________Permohonan masuk ke Diploma Politeknik masih boleh terus dibuat melalui online di Portal Pengambilan :http://ambilan.mypolycc.edu.mySetelah SELESAI mengisi borang online TERUS HUBUNGI Jabatan Hal Ehwal Pelajar Politeknik Kuching : 082845204 (telefon)0146566477 (whatsapp) untuk semakan dan tawaran. Oleh :Mahathir Bin Mohamad KaminJabatan Hal Ehwal PelajarPoliteknik Kucing Sarawakpoliteknik.edu

Posted by Politeknik Kuching Sarawak on Khamis, 5 Disember 2019

Accessibility Toolbar