Berita Dan Aktiviti PKS

30 Jan 2023

Majlis Konvokesyen Komemoratif Politeknik Kuching Sarawak Tahun 2023

[๐Œ๐”๐€๐“ ๐“๐”๐‘๐”๐ ๐๐€๐๐ƒ๐”๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐‰๐€๐ƒ๐”๐€๐‹, ๐‚๐„๐“๐€๐Š๐€๐ ๐’๐”๐‘๐€๐“ ๐‰๐„๐Œ๐๐”๐“๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐๐€๐˜๐€๐‘๐€๐ ๐๐€๐†๐ˆ ๐Š๐„๐‡๐€๐ƒ๐ˆ๐‘๐€๐ ๐Œ๐€๐‰๐‹๐ˆ๐’]

Para graduan berkaitan boleh melayari laman sesawang PKS e-Konvo di pautan :

http://www.poliku.edu.my/e-konvokesyen/

Bagi mendapatkan maklumat lanjut dan muat turun panduan mengikut Sesi Majlis dan Sidang adalah berdasarkan Sesi Tamat Pengajian :

A. Majlis ๐Š๐จ๐ง๐ฏ๐จ๐ค๐ž๐ฌ๐ฒ๐ž๐ง ๐Š๐จ๐ฆ๐ž๐ฆ๐จ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐Ÿ ๐Š๐ž-๐Ÿ๐Ÿ– pada tahun 2023 bagi meraikan graduan-graduan yang ๐“๐š๐ฆ๐š๐ญ ๐๐ž๐ง๐ ๐š๐ฃ๐ข๐š๐ง pada ๐’๐ž๐ฌ๐ข ๐ƒ๐ข๐ฌ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ– dan ๐’๐ž๐ฌ๐ข ๐‰๐ฎ๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ—.

Ringkasan Majlis Konvokesyen Komemoratif Ke-28 Politeknik Kuching Sarawak akan diadakan pada 04 dan 05 Mac 2023 (Sabtu dan Ahad) di Dewan Jubli Perak, Politeknik Kuching Sarawak.

B. Konvokesyen ๐Š๐จ๐ฆ๐ž๐ฆ๐จ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐Ÿ ๐Š๐ž-๐Ÿ๐Ÿ— pada tahun 2023 bagi meraikan graduan-graduan yang ๐“๐š๐ฆ๐š๐ญ ๐๐ž๐ง๐ ๐š๐ฃ๐ข๐š๐ง pada ๐’๐ž๐ฌ๐ข ๐ƒ๐ข๐ฌ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ— dan ๐’๐ž๐ฌ๐ข ๐‰๐ฎ๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ.

Ringkasan Majlis Konvokesyen Komemoratif Ke-29 Politeknik Kuching Sarawak akan diadakan pada 18 dan 19 Mac 2023 (Sabtu dan Ahad) di Dewan Jubli Perak, Politeknik Kuching Sarawak.

Tahniah dan Syabas!

Sila baca dan buat tindakan seperti dalam laman e-konvo :

Panduan, Peraturan dan Syarat Majlis Konvokesyen Komemoratif Ke-28 Politeknik Kuching Sarawak Tahun 2023

Panduan, Peraturan dan Syarat Majlis Konvokesyen Komemoratif Ke-29 Politeknik Kuching Sarawak Tahun 2023

* ๐—ฃ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—ž๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ ๐— ๐—ฎ๐—ท๐—น๐—ถ๐˜€ ๐—ž๐—ผ๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐˜†๐—ฒ๐—ป ๐—ž๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ณ ๐—ง๐—ฎ๐—ต๐˜‚๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ถ๐—ป๐—ถ ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ต ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐—•๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป ๐—ž๐—ผ๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐˜†๐—ฒ๐—ป ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฝ๐—ผ๐—ต ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐—ต ๐—ฝ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿด ๐—๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ด๐—ฎ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—™๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ.

Sekian. Terima kasih

Jawatankuasa
Majlis Konvokesyen Komemoratif Tahun 2023
Politeknik Kuching Sarawak.

mmk/JHEP/PKS

Accessibility Toolbar